Build, tips and tricks

Post Reply
User avatar
Mobile Legends România
Sysop
Sysop
Posts: 149
Joined: 30 Aug 2018, 15:18
Been thanked: 14 times

Build, tips and tricks

Post by Mobile Legends România » 04 Oct 2018, 13:28

Image

*Ghidul este realizat pentru Natalia DUPA rework :d

Image

Spell recomandat : Inspire
Embleme recomandate : Asasin - iar ca si talent (ultimul punct) trebuie pus pe :
"bounty hunter" -> Image

Image

Despre skilluri :

● pasiva -> Atacul "din spate" va oferi un damage extra de 15%.
-> Daca intra in tufis, fara sa dea sau sa primeasca damage, natalia va deveni invizibila. Aceasta invizibilitate va disparea dupa 5 secunde sau daca va da damage intr-un inamic/monstru.
-> Cat timp se afla in invizibilitate, va avea 20% mai multa viteza de miscare iar urmatorul ei atac basic va da un damage extra de 25% si va da tintei silence timp de 1 secunda (silence = inamicul nu va putea sa dea skill pana nu trece efectul) .
● Skill 1 -> Natalia va face un salt inainte, dand inamicilor din drumul ei 250 puncte de atac fizic (+50% din totalul de atac fizic). Skillul poate fi activat din nou dupa o scurta perioada de timp dupa ce a atins un inamic.
● Skill 2 -> Natalia creeaza o bomba de fum prin care reduce cu 65% viteza de miscare a inamicilor, in timp ce viteza ei de atac creste cu 30% .
● Skill 3 (ultimata) -> Natalia va da mai multe atacuri la rand fiecare oferind 150 puncte de atac fizic (+80% atac fizic extra) si scade viteza de miscare a inamicului cu 65% .

SFATURI :

► Farm cat mai mult, stati cat mai mult prin tufisuri pentru a activa pasiva ;
► Ajutati echipa cat mai mult, aveti avantajul invizibilitatii (pasiva), deci puteti sa faceti gank-uri foarte usor (puteti lua inamicul prin surprindere) ;
► Intr-un teamfight, faceti focus pe inamicii de tip mage/adc/asasin etc, nu pe tank sau fighter.
► Puteti folosi skill 1 pentru a trece peste ziduri - pentru escape...pentru un gank, luarea inamicului prin surprindere etc.

BUILD-URI RECOMANDATE :

Image

Acesta este un tutorial basic, desigur, experienta se face in timp, jucand .
Pentru discutii / nelamuriri / intrebari / completari referitor la acest build, puteti posta la sectiunea Discutii generale .

Post Reply

Return to “Natalia”