Vraji de lupta-Spell-uri

Post Reply
User avatar
HellKnight
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: 08 Nov 2018, 14:24
Squad: Sky Lotus
Rank: Mythic
Nume in joc: HellKnight

Vraji de lupta-Spell-uri

Post by HellKnight » 09 Nov 2018, 00:25

Vraji de lupta-Spell-uri

Image


Palpaire (Flicker)
Teleporteaza eroul intr-o directie specificata. Pentru o secunda de la teleportare, durata efectelor de dizabilitate primite vor dura cu 50% mai putin.
Image


Abilitatea de vindecare (Heal)
Regenereaza 12% din viata eroului si pana la 12% din viata aliatilor din jur (Depinde de numarul aliatilor din jur). Rgenereaza un bonus de 165-375 puncte de viata pentru aliatul cu cea mai putina viata din apropiere. De asemenea, regenereaza 10% din mana pentru eroul tau si ceilalti aliati din jur.
Image


Pietrificare ( Pietrify)
Cauzeaza 115-325 daune magice catre inamici din jur (Creste cu nivelul) si pietrifica tintele pentru 0,7 secunde.
Image


Executare (Execute)
Cauzeaza 240-800 daune catre un inamic destinat (Creste cu nivelul eroului). Daca tinta lovita de catre executare moare intr-o perioada de 5 secunde, urmatorul timp de asteptare si executarii va fi redus cu 40%.
Image


Sprint (Sprint)
Creste viteza de miscare cu 50% pentru 10 secunde.Efectul scade dupa 2 secunde si este eliminat in totalitate atunci cand folosesti o abilitate (Incarcare). Eroul primeste imunitate impotriva efectelor de incetinire pentru 2 secunde.
Image


Inspire
Imbunatateste eroul pentru o perioada scurta de timp. Urmatoarele 8 atacuri de baza vor ignora 9-23 din armura inamicului (Creste cu nivelul eroului) si creste viteza de atac a eroului tau cu 55%. Dureaza 5 secunde.
Image


Cercetasul (Scout)
Il invoaca pe Harper. Un asistent magic, pentru a primi vizualizarea areei destinate. Dureaza 90 de secunde. Harper se arata atunci inamicii se aproprie de el. Cand Harper intra in contact cu inamicii, dispare. Atunci urmatorul timp de asteptare va fi redus cu 30%.
Image


Arivalul (Arrival)
Teleporteaza eroul catre o tureta catre o tureta aliata sau minion dupa o incarcare de 3 secunde. Tureta sau minionul ales vor ales sau minion dupa o incarcare de 3 secunde. Tureta sau minionul ales vor deveni invincibili in timp ce eroul se teleporteaza. Viteza ta de miscare va creste cu 30% timp de 3 secunde dupa teleportare. Daca abilitatea este intrerupta sau oprita, timp de asteptare al abilitatii va fi redus cu 50%.
Image


Purificare (Purify)
Imediat indeparteaza toate efectele negative. Eroul primeste imunitate impotriva efectelor de ametire, incetinire pentru 1,8 secunde si creste vindecarea cu 30%.
Image


Aegis
Genereaza imediat un scut care absoarbe 720-1440 daune (Creste cu nivelul eroului). Dureaza 3 secunde. Aliatul din apropiere cu cea mai putina viata primeste de asemenea 50% din scut.
ImagePedepsire (Retribution)
Cauzeaza 600-1440 puncte de daune reale catre monstrii din jungla sau minionii apropiati (Daunele cresc odata cu nivelul). Reduce daunele primite de monstrii din jungla cu 80% pentru 8 secunde daca este folosit cu echipamentul de jungla.
ImageRazbunare (Vengeance)
Cauzeaza 192-360 puncte de daune magice catre inamicii care cauzeaza daun eroului. Dureaza 4 secunde.
Image

Post Reply

Return to “Spell-uri”