Build, tips and tricks

Post Reply
User avatar
Mobile Legends România
Sysop
Sysop
Posts: 149
Joined: 30 Aug 2018, 15:18
Been thanked: 14 times

Build, tips and tricks

Post by Mobile Legends România » 10 Oct 2018, 17:06

Image

Atributii de baza :

Image

Spell recomandat -> oricare din cele 3, ramane la alegerea voastra :
→ flicker/flash : pentru escape/secure kill ;
→ aegis (scut) : util in special pentru situatii de tip 1v1 ;
→ retribution/smite : nu prea recomand aceasta varianta, este dificil sa farmezi la inceput solo mai ales dupa ce monstrii din jungla au devenit mai "puternici" ;
Image

Embleme recomandate : Aici pot oferi 2 variante, explicate mai jos :

Custom Mage (punctele atribuite ca in imagine) : Image
Punctele sunt puse pentru cooldown reduction, se va converti in aparare sau atac conform cu pasiva ei . Ultimul talent, cum arata in imagine (ultimul rand de jos) - are o sinergie buna cu skill 2 al ei ;

→ Common Mage - daca nu aveti emblemele marite suficient pe mage, sau deloc (punctele ca in imagine : Image
Punctele sunt puse pentru cooldown reduction si regenerare mana . Ultimul punct, ultimul talent (randul 3 de jos) ii va creste puterea magica ;

DESPRE SKILL`URI :

→ PASIVA : Pentru ca a pierdut simtul timpului si al realitatii, nu beneficiaza de efectul de cooldown reduction. In schimb, cand partea intunecata devine mai "severa", CD (cooldown reduction) va fi convertit in penetrare magica. Cand partea "stralucitoare" va deveni mai severa, CD va fi convertit in aparare. Mai exact, chiar daca ea ca atributii de baza nu are cooldown reduction, aceasta atributie va fi convertita in armura si rezistenta magica.
Image -> In imagine, Lunox este "afectata" de partea stralucitoare deci atributiile de cooldown reduction vor fi transformate in aparare .

Image -> In imagine, cu mov reprezinta cea dea 2-a stare a lui Lunox, partea intunecata, deci, conform pasivei, atributiile de cooldown reduction sunt convertite in penetrare magica.

→ SKILL 1 : Folosind acest skill, se va adauga 1 punct pe starea "stralucitoare" . Ofera damage magic si regenereaza hp . Aceasta regenerare se dubleaza atunci cand atinge inamici.
→ SKILL 2 : Folosind acest skill, se adauga 1 punct pe starea "intunecata" .Va da damage magic unei singure tinte/un singur inamic . Acest damage este in functie de totalul de putere magica + HP-ul maxim al inamicului si reduce viteza de miscare a lui .
→ SKILL 3 : Este un skill tip AOE (area of effect) adica are o arie mai mare de efect. Va da damage magic si va reduce viteza de miscare a inamicilor cu 60% .
→ ULTIMATA : Practic, Lunox are 2 ultimate. Una pentru partea stralucitoare si una pentru partea intunecata . Cand pasiva ei se afla pe partea intunecata,( ultimata puterea haosului )va face un salt spre locatia aleasa si va da damage magic tuturor inamicilor din jurul ei . De asemenea, dupa folosire, skill 2 nu va mai avea cooldown timp de 4 secunde.
Cand pasiva ei se afla pe partea stralucitoare (ultimata puterea ordinii), o va face invulnerabila pentru cateva secunde si va da damage inamicilor de langa ea -> Image

BUILD RECOMANDAT

Tinand cont de importanta CD (cooldown reduction) de pe iteme, datorita pasivei ei, as recomanda acest build pentru Lunox :

Image

Desigur, unele iteme din acest build le puteti inlocui in felul urmator :
Image -> Puteti incepe cu oricare din acestia.

Image -> Pentru efect de incetinire a inamicilor - prin skilluri, nu hit! , puteti folosi "ice queen wand" (cea albastra) .

Image -> Puteti folosi "winter truncheon" (itemul albastru) pentru ceva mai multa aparare.

Image -> O alta varianta este itemul "necklace of durance"(itemul din dreapta) - pentru cazul in care inamicii folosesc eroi ce au iteme de lifesteal .

Image -> Ca o varianta alternativa, puteti folosi si unul din cele 2 iteme (din dreapta), pentru mai mult damage magic.

Puteti schimba itemele in functie de stilul vostru de joc, preferinte, dar si in functie de echipa inamica. Practic nu exista un build fix pe care sa il folositi deci ramane la latitudinea voastra cum va "jucati" cu itemele din build, in functie desigur de cerintele eroului (CD + PASIVA).

SKILL COMBO

Un combo de baza pentru Lunox ar fi :
Image

- in majoritatea cazurilor, acest combo de baza veti folosi.

Pentru situatiile de 1vs1, puteti folosi acest combo :
Image
Desigur, ordinea skill`urilor se poate schimba in functie de situatie.

SFATURI :

↘ La lvl 1 puteti cumpara 2 coliere de mana, pe care ulterior le puteti upgrada, deoarece Lunox consuma multa mana la inceput .
↘ Nu incercati sa luati buff singuri la lvl 1 sau 2, poate lua singura buff abia dupa lvl 4.
↘ Folositi skill 1 pentru minioni, iar skill 2 si 3 pentru a face poke (pt a scadea viata inamicilor) atunci cand farmati pe lane.
↘ Dupa ce faceti lvl 4, faceti gank-uri pe alte lane-uri, pentru a obtine kill`uri usor.
↘ Pentru ca skill 2 are range-ul mare, il puteti folosi cat mai des ca avantaj impotriva eroilor de tip fighter sau 'de apropiere'.
↘ Este foarte puternica inca de la inceputul meciului, deci puteti face usor 1vs1 cu eroi de tip asasin sau fighter .
↘ Intr-un teamfight, sa aveti mereu ultimata pregatita pe "stralucire" (puterea ordinii) pentru a putea evada . !!!Important, aceasta ultimata va poate salva de ultimate ale unor eroi precum Lancelor (ulti sau skill 2), ultimata lui Harley ;

Este un mage putin mai dificil, dar odata ce veti exersa bine cu ea veti putea stapani mai bine skill`urile. Mai jos las un video cu skill`urile ei, putin mai elaborat, il puteti urmari daca nu ati inteles bine explicatiile de mai sus :Lunox face pereche buna cu Franco, dar ii pun probleme eroii de tip fighter, ca si Martis, sau asasinii, precum Lancelot .

Acesta este un tutorial basic, desigur, experienta se face in timp, jucand .
Pentru discutii / nelamuriri / intrebari / completari referitor la acest build, puteti posta la sectiunea Discutii generale .

Post Reply

Return to “Lunox”