ISTORIA ƊIABOⱠIS

Post Reply
User avatar
Gucci
Advanced
Advanced
Posts: 21
Joined: 30 Aug 2018, 22:56
Location: Bucuresti
Squad: Staff Squad
Rank: Mythic
Nume in joc: serpoaica
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

ISTORIA ƊIABOⱠIS

Post by Gucci » 29 Oct 2018, 09:19

ISTORIA ƊIABOⱠIS - ƊⱠ DE LA INFIINTARE PANA IN PREZENT

Image

Tot ce este declarat mai jos se poate dovedi cu print-screen-uri care se afla pe pagina oficială DL: https://m.facebook.com/diabolisDL

Scurt istoric:
Squad DL a fost înființat de RaulZ la începutul sezonului 1 inainte sa existe pe joc optiunea de squad. Pentru ca pe joc nu existau squad-urile, cei ce voiau să se definească ca un grup isi puneau în fata numelui inițialele grupului si asa se diferențiau de ceilalți si impreuna arătau că un întreg. In prima faza desi prescurtarea era tot DL, numele întreg era Dark Legends. Din prima echipa făceau parte RaulZ, Dudu, CTC Ștefan, Moldo, Adriana.
Pe la sfârșitul sezonului 1 cei de la Mbl au observat strangerea membrilor in aceste grupuri si au gandit un update in functie de asta, asa au apărut „squad-urile".
In prima zi cand a fost update-ul acesta a apărut oficial si squad-ul DL atunci cu denumirea detaliată exact ca astazi si anume DIABOLIS. In momentul acela in squad a mai venit un nou membru, Edward ce mai tarziu si-a ales numele de Rengar.
Din moment ce au aparut squad-urile, era de așteptat ca incep si confruntările si aroganțele si orgoliile fiecărui leader de squad care voia să iasă în față si sa demonstreze ceva.
In primul sezon a fost un squad normal, cu nimic special se câștigă, se mai pierdea dar cu fiecare meci echipa se lega si isi invata din ce in ce mai bine partenerii de joc.
In sezonul doi a inceput DL ul sa miste si sa cam bata tot ce apărea, atunci s-au desfiintat multe squad-uri dupa confruntări cu DL-ul si multi din acele squad-uri si nu numai voiau in DL.

A fost la un moment dat o discuție din care ieșea ca in momentul acela DL era locul 1 pe Romania si nu mai era team care sa le puna probleme, tocmai de aceea au apărut și primii „hateri”. Primul a fost Dark Legend aka Hate me Baby care susținea că el are un team mai bun si la orice ora face meci vs DL si castiga. Asa s-a și întâmplat... s-a facut meci dar cei din DL din nou au câștigat.
Le momentul acela deja in echipa DL fusese schimbări majore de membrii, cei ce merita amintiți fiind RaulZ, Rengar, Paul T Müller, Bebe (Junior), Ioana, Grizzly, Andykiz, TheLawyer (Calin), RaresEz, Denis Kiss, Donici, Vero, Marius, Tzughi, Dependent, Panait, DragonulOmuVechi, CTC Ștefan.
A mers asa o perioadă, singura echipă din România cu care se mai bătea DL-ul de la egal la egal erau cei din BLK, dar nu formația de astăzi, erau alți oameni, singurul om din BLK ul vechi care a rămas și în formația de azi ca leader este Ciorba.

O mare perioada si prin asta ma refer la sezoane întregi totul a rămas la fel in componenta DL-ului, neavând egal nici dupa postari pe grupul românesc din acea vreme cum ca asteapta echipe sa ii înfrunte oferind skin-uri celor ce castiga împotriva lor. Au fost multe încercări fara succes pana la un moment dat cand DL-ul a pierdut in fata celor din BLK ce isi formase si ei o echipă foarte bună. Meciul a fost tot dupa provocare a DL-ului pe grup oferind skin-uri. Skin-urile au fost primite de echipa câștigătoare si anume BLK fara probleme pentru ca DL-ul mereu a fost un squad de cuvant. Au urmat alte confruntări între aceste două squad-uri victoriile fiind cand de o parte cand de alta.
BLK pe lângă DL a fost si este singurul squad care s-a ținut de treaba si este in mbl inca din sezonul 1, au mai fost squad-uri bune gen Dacii, Jinx dar doar pentru o anumita perioada.

Cu timpul au apărut alți playeri români foarte buni ce jucau pe la echipe din străinătate.
Neacceptand ca DL se autoproclama „cel mai bun squad românesc” au fost tentative din partea lor sa faca meciuri vs DL dar fara victorie. Prima dată a fost RUSU cu squad-ul lui care au luat 2-0.

Apoi s-a incercat formarea unui „squad de elita" cu cei mai buni români de prin squad-uri străine în momentul acela pentru a tine piept ascensiunii DL-ului si anume squad-ul 3V format din Rusu, Crixus, Dirtydevil, Microfon si Robert dar din nou fara succes, au pierdut cu 2-0 cei din 3V, a mai durat putin si squad-ul s-a destrămat.
Squad-ul 3V era un întreg ok, au jucat bine, aveau in componenta jucători foarte buni, poate chiar mai buni decât în DL la momentul respectiv dar din cauza ca a fost un squad creat „peste noapte" inca nu aveau legatura si chimia aia intre ei incat sa isi cunoască si sa isi anticipeze unul altuia mișcările tocmai de aceea DL fiind format din aceeași oameni de acum de o perioadă destul de lungă si știind fiecare cum ii joaca colegul de lane, a câștigat. Cu siguranta cei din 3V daca nu renunțau si jucau impreuna in continuare si dupa înfrângerea cu DL deveneau de neînvins și nu doar în România.

Desființarea DL-ului
Bun, totul ok si frumos pana in momentul in care in DL a intervenit o ceartă din cauza unor noi membrii, din DL ieșind Paul T Miller, Marius, Rengar, Ioana, Bebe, Andykiz, RaresEz mai exact toata linia 1.

A rămas RaulZ, leader-ul si niste baieti ce au ținut la squad desi era clar ca nu mai putea fi ce a fost fara respectivii. Au fost încercări dar nu mai ieșea mare lucru tocmai de aceea într-un fel DL-ul s-a desființat. S-a incercat înființarea unui nou squad cu smurfi dar fara succes.
O perioadă de o lună, maxim doua DL-ul nu a mai existat, leader-ul având încercări prin Amon (noul squad înființat de prima linie DL) si KBS (cel mai fair play squad romanesc).


Reînființarea DL-ului

RaulZ nu a putut sta departe de primul nume ce a adus victorii în România si anume DL tocmai de aceea s-a decis sa-l reinfiinteze. A luat legătura cu membrii mai vechi ce doresc reîntoarcerea, a postat pe grup ca se fac recrutari iar leader-ul KBS (Carioca) din lipsa de timp a decis sa lase toti membrii din squad de la el DL-ului.
Atunci s-a format un nou DL cu membrii mai vechi și anume Bebe, Tzughi, Lawyer, Dependent, Denis Kiss si membrii noi ce promiteau multe ca Daniel, Dirtydevil, Alexdum, Carioca, Fiță, Insanous, JackDevil, Andrei Nehifor, Mihai Vladut, Joker, Anihilate, Szili, Apex, Vero.
In momentul ala a inceput nebunia noul DL având multi membrii, RaulZ fiind obișnuit doar cu un grup restrâns s-a incercat dupa „modul BLK" formarea squad-urilor secundare cu același nume DL dar pentru o perioadă scurtă pentru ca din lipsa de timp nu se putea ocupa cineva si de squad-ul doi si s-a propus renunțarea la acel squad.
Membrii DL-ului s-au împuținat si au rămas în mare parte cei ce sunt si astazi.

Cu noua formație squad-ul DL a inceput iar sa miste, sa se lege si sa joace din ce in ce mai bine. Tocmai pentru a se invata tot mai bine unii cu alții se juca foarte des si de aceea se făcea si multa activitate (50-60k) in fiecare saptamana.
In acest format squad-ul DL s-a ridicat ca power printre squad-urile globale fiind primul si singurul squad românesc ce a ajuns în top 100 squad-uri globale si mai exact pana pe locul 61.
In momentul de față dupa 10 sezoane nici un squad românesc nu a mai ajuns nici măcar în top 500 squad-uri globale!
Totul isi revenise DL-ul retraia gloria de alta data si in mare parte datorita leaderului RaulZ ce nu s-a lăsat de squad si de acest nume dar și datorită noilor membrii ce s-au ținut de treaba, de squad, s-au format si si-au închegat jocul din ce in ce mai mult.Pauza

In iulie 2018 s-a decis să se pună pe pauza activitatea grupului.
DL-ul a reînceput meciurile in Octombrie 2018 in formația RaulZ, Calin Bobeica, Tzughi, Carioca, Daniel Andrei, Daniel Ivanov, Danut Drăgan (Dependent), Denis Kiss, Robert Ionuț (Junior), Ionutzzz Verzan si un străin pe nume Verzus.
In momentul de față aceasta este componenta DL si singurul squad din România cu care cred ca se poate duce o lupta egală este din nou ca in sezonul doi squad-ul BLK.
Squad-urile BLK si DL sunt cele mai vechi din România si spre deosebire de primele sezoane cand intre ei era o continuă cearta acum se inteleg bine, joaca impreuna cand au nevoie de oameni si totul merge ok.

Desi noua linie a DL-ului a inceput cu niste oameni noi ce nu se cunoșteau intre ei au avut loc mai multe întâlniri între membrii in real life dupa ce s-au cunoscut pe joc.
Pe pagina DL de pe facebook gasiti si poze cu întâlnirile dintre ei.

Speram ca pe viitor si poate chiar in sezonul 11 sa ne depășim recordul de locul 61 global si sa ajungem macar in top 30.
Multumim tuturor membrilor ce au trecut prin DL si au luptat alături de RaulZ si unii chiar dacă nu au fost mentionati sunt amintiti cu plăcere.Squad-ul actual Diabolis (părere personală despre fiecare in parte a lui RaulZ)

- Daniel Andrei - ƊⱠ | Krคຊē ຟ໐rງēຖ
Omul cu care intri linistit in orice meci cand joaca el tank.
Unul din cei mai buni tanci de care a avut parte squad-ul DL, ii place sa joace in special Grock si Hylos dar se pliaza bine pe orice e nevoie in echipa si pe ce e in meta. La nevoie este un diggie excelent. Ca om este genul care încearcă să facă pe toată lumea fericita fara a se opune în mare parte la ceva cand este contrazis pentru a nu crea divergente.

- Denis Kiss - ƊⱠ | ρяιєѕт
Omul cu care nu te temi ca iti lipseste un rol cand il vezi in team.
Joaca orice rol cu aceeași îndemânare indiferent ce ii ceri sa faca. Nu fuge de nici un campion si joaca mereu fix ce e nevoie. Ii plac in special asasinii si adc-ul. Ca om e bine sa nu-l superi sau sa-l contrazici ca are mereu replici acide la el. In general ia la misto pe oricine doar ca sa se simtă bine și spune mereu pe fata indiferent ce are de zis.

- Robert Ionuț - Jųňïøř 桜
Omul care iese mvp mereu cand prinde Helcurt sau mai nou Claude. Nu se da inapoi de la niciun rol, joaca tank daca ii dai, suport sau orice dar nu cu o îndemânare excelenta. Fost main mage, joaca perfect acum pe asasini si adc. Ca om pot da copy paste de la Denis ca e acelasi lucru dar cu replici mai dure si tonul mai ridicat.

- Calin Bobeica - η∀øღḯ
Omul care moare dupa Harley si Cyclop dar nu-i prinde ca imi plac mie si ii joc in general eu.  Joaca bine Helcurt, pe Harley si Cyclop domina clar meciul cand ii prinde dar in general poate juca orice rol cu destulă îndemânare. Ca om este cam cel mai calm om din DL care acceptă cu blândețe reproșurile, nu riposteaza si are un caracter împăciuitor. Un tip amuzant, mereu bine dispus si care te face sa râzi si fara sa zica nimic amuzant doar pentru accentul de moldovean din Chișinău care mie-mi place.

- Cătălin Tugurlan - tʑų 汉语
Ii place sa joace protect, dar un protect foarte agresiv, poate prea agresiv uneori sau cel putin asta-mi zic in gand cand il vad cum se baga dar cum face cum se învârte mereu scapa cu viata si rareori moare chiar dacă fuge dupa cineva pana in baza. )
Un jucător excelent de chou, ruby...dupa cum ziceam ii plac campionii ce dau protect dar nu tancii. Prefera fighterii tanky. Ca om este pe aceeasi lungime de unda cu mine...Nu se poate baga la meciuri daca nu are plinul de bere facut pentru toata noaptea iar cand bea prea mult ii place sa meargă la lăutari si sa arunce cu bani facandu-i sa strige „pentru Diabolis" )))
Nu este o persoană agresivă, e destul de calm si chiar dacă este certat accepta fara sa riposteze cand este la primele meciuri din seara respectiva....si mai exact la primele beri. Prietena lui vorbeste non stop cand este el pe discord cu noi, probabil are impresia ca el si asculta ce zice.

- Dănuț Drăgan – Dependent
Nu banati fanny cand joaca in echipa la noi si avem win asigurat. Unul din cei mai buni fanny pe care-i stiu si nu ma refer aici in comparatie doar cu cei din Romania.
Joaca bine si alti asasini si din fighteri Argus dar nu-i lăsați alt rol ca sa aveti totusi 5 oameni in team. ) Ca om este mereu bine dispus, amuzant, nu petrece foarte mult timp pe joc ca e toata ziua dupa fete, ne prezintă mereu cuceririle lui si ne povestește supărat fiecare final de relație. Nu l-am auzit niciodata sa ridice tonul, sa se enerveze, accepta si apreciază mereu un player bun de la adversari si nu e supărat cand cineva il omoară ba din contra mereu zice ceva de genul „Ce fain a jucat asta, vai ce schema a făcut..” Dupa cum ziceam, e fair play, aprobă mereu un jucător bun.

- Claudiu Iova - ƊⱠ | cαяισcα
Stie sa joace orice, stie orice item, orice abilitate de pe orice erou, orice despre acest joc, ii spui ce vrei sa stii si iti explica in 1000 de cuvinte. Un lider înnăscut, stie cand sa atace, cand sa a se retragă, cand sa meargă la lord si daca l lasi pe el sa coordoneze echipa pe discord e win asigurat si cand suntem in urma cu farmul. Joaca suport foarte bine. E genul de om ce il vrei aproape pentru ca atunci cand am spus că el iti poate explica ceva in 1000 de cuvinte nu ma refeream doar la joc, poti invata de la el orice, se pricepe la foarte multe chestii din diferite domenii, e un tip foarte calm, plăcut si care preferă mereu liniștea și pacea.

- Verzus
Singurul străin din DL. Main karina...:)) are cel mai multe meciuri cu acel campion desi nu stiu daca l-am văzut 2 meciuri cu el dar cand l-a jucat a fost teroare pentru inamici. Joaca des Claude, Selena si Angela iar daca a prins unul din astia 3...e totul bine, deja MVP-ul e la el. Ca om nu pot sa ma pronunț, am vorbit rar cu el, nu ii stiu facebook-ul si voce nu a intrat niciodata desi este pe discordul nostru .

- Ionutzz Verzan - -[fff000] Ionuț
A intrat de curând la noi, ii plac tancii, are peste 3000 de meciuri cu grock. Încă nu este un jucător de mitic dar cu ajutorul nostru sperăm să ajungă acolo. Daca nu ar mai juca atat de agresiv cu siguranta ar juca excelent dar sigur o sa învețe cum au invatat toti care au intrat în DL cum sa se coordoneze cu noi. Este un tip de 28 de ani, matur...exact ce aveam nevoie. Preferam sa avem in team la noi oameni copti la minte poa' sa fie ei si gm...jocul se invata.

- Daniel Ivanov - ༆ϲվҍ3ɾ༈
Cel mai noi membru al nostru, are câteva zile. Nu am avut timp să îi analizez foarte bine pentru ca am dat doar două meciuri daca nu ma înșel dar din ce stiam de El este un tank excelent...iti conduce Johnson-ul 5 minute continuu fara sa se izbeasca pe unde vrei pe harta. Ca om...la fel inca nu am interacționat foarte mult dar pare un tip plăcut tocmai de aia o sa se integreze perfect la noi.Parere despre RaulZ si despre squad de la fiecare membru DL:

- Ce spune Tzughi:
„Cred ca deja toata lumea il cunoaste destul de bine pe Raul. Nu voi scrie o poveste dar aici sunt parerile mele pe scurt. Raul este un super om , calm si nu trebuie sa il intalnesti in viata reala ca sa iti dai seama ca e foarte cinstit . Nu pot sa zic ca e total suparacios , mai degraba orgolios si de aici ajung la Raul in-game . I-ai buffu si e nasol :)) . 2 loose si aproape ca e gata ziua. In schimb joaca pe mid extraordinar de bine , farmeaza super rapid , in special pe mage.”Cat despre DL am ajuns aici prin intermediul unui meci la clasic , unde am dat de acest Bruno care juca chiar bine, anume Andykiz. L-am intrebat daca mai sunt locuri in squad si intr-un final m-am alaturat. Cu timpul DL a devenit o familie , suntem cu totii foarte buni prieteni , ne mai suparam ca pierdem ,e normal nu?. Deci pentru mine DL este ca o familie cu membri nemaipomeniti.

- Ce spune Denis Kiss:
„DL este unul dintre cele mai bune și vechi squad-uri din România unde poți progresa ca și joc. Aproximativ toți jucătorii care au trecut prin acest squad au stiut noțiunile de high elo iar asa am putut și putem sa ne etalam tactica contra celor mai buni din acest joc.
Hmmm, leader ul. Un alcoolic înrăit de la care poți totuși sa înveți câte ceva. Ca și joc are probleme cu gang urile, îl mai cert, îl mai înjur pentru ca nu vine niciodată la timp sau nu da ss. Prefer sa nu ii punctez calitățile bune tocmai pentru ca aceste păreri vor fi postate iar atunci adversarii vor ști ce au de făcut împotriva noastră.
Într-un final, as putea spune, metaforic vorbind, ca suntem ca și o familie. Ne ajutam și ne completam reciproc!”

- Ce spune Ionut Verzan:
„ƊⱠ | RaulᏃ 漢 este foarte înțelegător și sociabil ajutând restul grupului, este un camarad pe care ne putem baza sa joace pentru echipa nu solo.
Squad-ul Diabolis👿prescurtat și DL este unul dintre cela mai bune echipe bazându-se toți unul pe altul jucând doar la sigur la echipe full pentru rank... Ca mai vor câte o glumita se joaca clasic... Dar în general după părerea mea este cel mai puternic squad din România și printre cele de top din întreaga lume”

- Ce spune Daniel Andrei:
„Zapalcea Raul-ƊⱠ | RaulᏃ 漢
Un jucător aproape perfect din toate punctele de vedere zic aproape deoarece mai are momentele lui de Diggie assasin și mici experimente în rank dar lăsând asta pentru alte ocazii ca jucator de Mage jos pălăria! Devotat 101% dedicat jocului și un lider înnăscut!
Lăsând jocul deoparte am avut plăcerea să îl cunosc personal,un om carismatic,glumeț,foarte de treabă și ambițios!
ƊIABOⱠIS Este unul din cele 3 squad uri în care am rămas mai mult de o săptămână deoarece sunt un om greu de mulțumit când e vorba de așa ceva!
Un squad format din oameni care intai de toate te pun pe tine ca și om și caracter pe prim plan și nu skillurile de jucator!
Nu prea știu exact ce să evidențiez întâi..lucrul în echipă sau caracterele persoanelor dij el..
Pe scurt este unul și cred că singurul squad din Romania complet și perfect din toate punctele de vedere!
#DLPower”

- Ce spune Carioca:
„Zapalcea Raul: Pentru mine Zapalcea Raul a fost mereu liderul squadului DL, cand a venit vorba de acest joc si mai ales in perioada in care eram rivali, sezoanele 1 - 4, cand ziceam squadul DL, ziceam Zapalcea Raul iar acum, pentru a-mi intari afirmatia, squadul DL inca este activ and guess what, Raul inca este lider. Personal nu il cunosc pe Zapalcea Raul dar atat cat am vorbit cu el in mediul virtual mi-a transmis sinceritate, prietenie si loialitate. Cuvantul loialitate pentru mine este foarte important, si nu etichetez pe cineva cu acest cuvant decat daca chiar il merita. In luna mai 2018 am luat o pauza si am revenit recent pe acest joc. Cand am revenit, Raul mi-a oferit din nou un loc in squadul DL la initiativa lui, nu a mea. O data ce ajungi sa il cunosti pe Zapalcea Raul si el sa te cunoasca pe tine, fi sigur ca vei regasi in el cele trei calitati pe care le-am mentionat mai sus.
DL: Pentru mine squadul DL, pana in sezonul 4 a insemnat "echipa adversa", iar meciurile DL vs BLK(unde activam eu) erau mereu considerate derby. Avand in vedere ca DL s-a creat in sezonul 1 si inca este cel mai vocal nume din comunitatea Mobile Legends Romania, pot spune ca DL are cea mai bogata istorie din comunitatea romaneasca. De cand activez in DL, calitatile mele tehnice despre acest joc au crescut si continua sa creasca, deoarece grupul sustine dezvoltarea, si cu DL tot timpul a avut calitate printre membri, tot timpul te poti baza pe colegii tai ca iti pot oferi informatii utile, oricand!”

- Ce spune Calin:
„DL - de câteva sezoane încoace apăru pe squad un moldovean din Chisinau ! Unicul și sper sa fie și ultimul ))) De DL auzisem când am început abia sa joc ..îmi povesteau rușii ca este un squad românesc și nu da doamne sa dam de ei )) am ajuns intimplator pe grup-ul ML unde am comentat la o postare de recrutare într-un alt squad ! Aici am fost observat(pe criteriu de vârsta) de squad leader-ul RaulZ care contactându-ma, m-a băgat pe grupul lor de bătrâni ! Ca si in orice companie încercam și eu sa prind un meci odata in luna , și dacă aveam noroc jucam vreun classic cu AndyKiz Grizzly și Rareș ! Wow ! Zeități ))! Degrabă nu mai ajung sa fiu printre ei ! Sunt buni , sunt o echipă! După câteva certuri și desființari, evident benefice pentru mine ))) am ajuns sa fiu parte din squadul 2 ! Și in scurt timp in 1 ! Cam de prin sezonul cela sunt aici ! Intr-o echipa , intr-o familie ! DL-ul ma învățat sa joc , ma învățat totul de la 0 !
Leader-ul Raul : un squad leader bun , un teamfight initiator, organizator perfect , un jucător nu prea , dar i se iartă ))) in meci cu o sticla de vin prin apropiere devine prea încrezut in forțele sale , însă încrederea data îl ajuta mult când e treaz! ))”

- Ce spune e DependeTTT
„Parere Raul: Baiatu care in meciurile foarte grele reușește sa se țină tare și sa încerce carry singur și cand nu reușește nu se supăra pe squad si nu face ca Nebunu ca am jucat ca niște ratați
Ca persoana este un băiat liniștit la locul lui, nu prea vorbește așa des dar și când vorbește spune doar ce trebuie și bagă mereu o gluma buna la momentul potrivit👍🏼
Părere squad: cea mai buna echipa cu cei mai super oameni, foarte calmi și prietenosi care nu se supăra pe tine dacă ai jucat mai prost sau ai pierdut un simplu meci”


RaulZ, Diabolis l - DL
Pagina oficială a squad-ului: https://m.facebook.com/diabolisDL
Desenator sigla: Izabela Balcan

Post Reply

Return to “SQUAD ZONE”